Kuzu Eti
Kuzu eti dana etine göre daha aromatik ve daha yumuşak kas yapısına sahiptir. Uzmanlığımız ve tecrübemiz ile kuzu etini en verimli şekilde işliyoruz.
Kuzu But
Kuzunun en lezzetli bölümlerinden biridir. But eti daha yağsız ve yumuşaktır. Izgaralık, şiş ve fırınlık ürünler çıkar.
Kuzu Kol
Kemikli olarak çıkar, fırın ve tencere yemekleri için uygundur. Kemiksiz hale getirilerek kol kemiksiz, şiş gibi ürünler elde edilebilir.
Kuzu Döş
Kuzu karkasın yağlı bölümüdür. Kuzu döş ürünleri sarma, kıyma ve dönerlik hammadde kullanımına uygundur.
Kuzu Pirzola
Kuzu karkasın sırtındaki ön bölümdür. Kuzunun en lezzetli bölümlerinden biridir. Kaburga kemikleri ayrılarak ızgaralık pirzola ürünü çıkar. Fileto arka bölümde pirzolanın devamıdır. Burada kaburga kemikleri bulunmadığı için kemiksiz fileto çıkar. Izgaraya uygundur.
Kuzu Kaburga
Kuzu kafes pirzola çıkarıldıktan sonra kalan kısımdır. Izgaraya uygundur.
Kuzu İncik
Kuzu karkasın diz ve dirsek eklemi altında kalan bölümdür. Kemikli ve haşlamaya uygun bir üründür.