İyi Et Aşamaları
Planlama
Migros güvencesiyle ürettiğimiz tüm ürünlerde hammadde kaynaklarımızın en verimli şekilde kullanımını sağlıyoruz.
Güvenli etlerimizi en taze şekilde sizlere ulaştırabilmek için günlük üretim yapıyoruz.
Karkas Kabul
Uzman ekiplerimiz ile güvenilir ve doğal üretim yapan yetiştiricilerimizden özenle seçilen büyükbaş ve küçükbaş karkaslar, veteriner hekimlerimiz tarafından %100 muayene edilerek iyi et merkezlerimize alınır.
Alım sonrası tanımlama yapılarak 0–4 ºC depolarımızda depolanır.
Parçalama
Karkaslar, günlük ihtiyaca göre belirlenen ürün çeşitlerine uygun olarak iyi et merkezlerimizde sertifikalı uzman kasaplarımız tarafından parçalanır. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenen yasal mevzuatlara uygun olarak iyi et merkezlerimizde paketlenir ve etiketlenir.
Çiftlikten Sofranıza Uzman Kasap
Zaman yönetimi ve beslenme tercihlerine bağlı olarak yemek pişirme konusunda mutfakta daha kolay ve kısa sürede çalışmanızı sağlayacak ürünleri üretmeyi hedefliyoruz.
Türkiye’nin en büyük taze iyi et merkezine sahip olan Migros’un, et konusundaki uzmanlığını aktardığı kaliteli, güvenilir ve lezzetli Uzman Kasap ürünleri, Migros iyi et merkezlerinde üretilen taze etlerden hazırlanır. Çiftlikten sofranıza ulaşana kadar tüm süreç Migros güvencesindedir.
Dünya standartlarında gıda teknolojisine uygun ambalajlar ile paketlenen ürünlerimiz yasal mevzuata uygun olarak etiketlenir.
- Temel Ürünler
- Kıyma
- Kuşbaşı
- Parça Etler
- Geleneksel ve Hayatı Kolaylaştıran Pratik Ürünler
- Köfte çeşitleri
- Soslu yemeklik etler
- Tencere ve fırın yemeklerine uygun etler
- Izgaralık Ürünler
- Kemiksiz Dilimli Değerli Etler
- Kemikli Dilimli Değerli Etler
- Olgunlaştırılmış Dilimli Etler
Son Ürün Depolama
İyi etlerimiz mağazalarımıza sevk edilene kadar son ürün depomuzda soğuk zinciri korunarak 0–2 ºC depolanmaktadır.
Taze Sevkiyat – Soğuk Zincir
İyi etlerimiz, et dağıtım merkezlerimizden 7/24 soğuk zinciri korunarak ve Migros güvencesinde mühürlü araçlar ile mağazalarımıza sevk edilir.