Üretim Aşamaları
Planlama
Günlük mağaza satış öngörülerimize göre haftalık planlama yaparak tedarikçilerimize hammadde ihtiyaçlarımızı bildiriyoruz.
Migros güvencesiyle ürettiğimiz tüm ürünlerde hammadde kaynaklarımızın en verimli şekilde kullanımını sağlıyoruz.
Güvenli etlerimizi en taze şekilde sizlere ulaştırabilmek için günlük üretim yapıyoruz.

Mal kabul
Büyükbaş ve küçükbaş karkaslar, veteriner hekimlerimiz tarafından %100 muayene edilerek mal kabulü yapılır.
Mal kabul sonrası tanımlama yapılarak 0–4 ºC depolarımızda depolanır.
Parçalama
Karkaslar, günlük ihtiyaca göre belirlenen ürün çeşitlerine uygun olarak parçalanır. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenen yasal mevzuatlara uygun olarak paketlenir ve etiketlenir.
Uzman Kasap Ürünlerinin Üretimi
Zaman yönetimi ve beslenme tercihlerine bağlı olarak yemek pişirme konusunda mutfakta daha kolay ve kısa sürede çalışmanızı sağlayacak ürünleri üretmeyi hedefliyoruz.
Türkiye’nin en büyük taze et üretim tesisine sahip olan Migros’un, et konusundaki uzmanlığını aktardığı kaliteli, güvenilir ve lezzetli Uzman Kasap ürünleri, Migros Taze Et Üretim Tesisleri’nde üretilen etlerden hazırlanır.

Dünya standartlarında gıda teknolojisine uygun ambalajlar ile paketlenen ürünlerimiz yasal mevzuata uygun olarak etiketlenir.
- Temel Ürünler
- Kıyma
- Kuşbaşı
- Parça Etler
- Geleneksel ve Hayatı Kolaylaştıran Pratik Ürünler
- Köfte çeşitleri
- Soslu yemeklik etler
- Tencere ve fırın yemeklerine uygun etler
- Izgaralık Ürünler
- Kemiksiz Dilimli Değerli Etler
- Kemikli Dilimli Değerli Etler
- Olgunlaştırılmış Dilimli Etler
Son Ürün Depolama
Ürünlerimiz mağazalarımıza sevk edilene kadar son ürün depomuzda 0–2 ºC depolanmaktadır.
Yükleme
Ürünlerimiz, et dağıtım merkezlerimizden 7/24 soğuk zincir korunarak ve Migros güvencesinde mühürlü araçlar ile mağazalarımıza sevk edilir.