İyi Et Merkezimiz
Kalitemiz ve farkımız iyi et merkezimiz!
- Lider konumumuz sayesinde çalıştığımız çiftliklerde, hayvanların refah içinde hijyenik bir ortamda yetiştirildiğinden ve sağlıklı bir şekilde beslendiğinden emin oluyoruz.
- Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylı kesimhanelerde kesimi yapılarak karkas haline getirilen sağlıklı etleri soğutmalı araçlar ile iyi et merkezlerimize getiriyoruz.
- Mağazalarımıza ulaştırdığımız tüm iyi etleri İzmir’de bulunan 27.000 M2lik ve Kocaeli ’de bulunan 4.500 M2lik Migros iyi et merkezlerimizde 60.000 ton yıllık kapasitemiz, tecrübemiz ve uzmanlığımız ile en güvenilir şekilde üretiyoruz.
- Çiftlikten sofralarınıza ulaştırana kadar tüm süreci; konusunda uzman veteriner hekimlerimiz, gıda mühendislerimiz, zooteknistlerimiz, gıda teknikerlerimiz ile 220 ayrı kalite kontrol noktasından geçirerek Migros güvencesinde gerçekleştiriyoruz.
- Arge merkezimiz ile dünyadaki gelişmeleri ve son teknolojiyi takip ediyor, modern ekipmanlar ve uzman kasaplarımız ile sağlıklı bir yaşam için üretiyoruz.
- Sürdürülebilir, teknolojik ve güvenli raf ömrü sağlayan ambalajlar ile paketliyor ve soğuk zinciri kırmadan günlük sevkiyatlar ile mağazalarımıza taptaze ulaştırıyoruz.