Et Üretim Tesislerimiz
Kalitemiz ve farkımız kendi üretim tesisimiz!
- Lider konumumuz sayesinde çalıştığımız çiftliklerde, hayvanların refah içinde hijyenik bir ortamda yetiştirildiğinden ve sağlıklı bir şekilde beslendiğinden emin oluyoruz.
- Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylı kesimhanelerde kesimi yapılarak karkas haline getirilen sağlıklı etleri soğutmalı araçlar ile üretim tesislerimize getiriyoruz.
- Mağazalarımıza ulaştırdığımız tüm etleri İzmir’de bulunan 27.000 M2lik ve Kocaeli ’de bulunan 4.500 M2lik Migros et üretim tesislerimizde 60.000 ton yıllık kapasitemiz, tecrübemiz ve uzmanlığımız ile en güvenilir şekilde üretiyoruz.
- Çiftlikten sofralarınıza ulaştırana kadar tüm süreci; konusunda uzman veteriner hekimlerimiz, gıda mühendislerimiz, zooteknistlerimiz, gıda teknikerlerimiz ile 220 ayrı kalite kontrol noktasından geçirerek Migros güvencesinde gerçekleştiriyoruz.
- Arge merkezimiz ile dünyadaki gelişmeleri ve son teknolojiyi takip ediyor, modern ekipmanlar ve uzman kasaplarımız ile sağlıklı bir yaşam için üretiyoruz.
- Sürdürülebilir, teknolojik ve güvenli raf ömrü sağlayan ambalajlar ile paketliyor ve soğuk zinciri kırmadan günlük sevkiyatlar ile mağazalarımıza taptaze ulaştırıyoruz.


