icon-mail icon-favorite icon-favorite-fill icon-arrow-down icon-arrow-right icon-arrow-left icon-location migros icon-head-search icon-head-hamburger icon-arrow-down icon-circle-close icon-head-user icon-proposal-right icon-proposal-left icon-dining icon-store icon-military icon-place icon-recipes-time icon-recipes-dining icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-x icon-social-instagram icon-social-youtube icon-social-linkedin icon-plus icon-sgare icon-missing icon-check icon-filter icon-sort icon-flag icon-flag icon-eat icon-fire icon-people icon-room icon-din icon-list icon-barbecue icon-pan icon-bakery icon-pot icon-pot-small
Börek

Börek

Börek
10 Kişilik
15dk Hazırlama
40dk Pişirme
Tarifin Yapılışı
  • ADIM 1

    Ürünü paketinden çıkartın.

  • ADIM 2

    Etli harcımızı tavada rengi dönünceye kadar kavurun.

  • ADIM 3

    Yufkayı yayın.

  • ADIM 4

    Etli harcı yufkanın içine dağıtın.

  • ADIM 5

    Dilediğiniz şekilde yufkanızı kapat.

  • ADIM 6

    İsteğe göre yufka üzerine yumurta ve çörek otu ile süsleme yapabilirsiniz.

  • ADIM 7

    200 derece fırında 40 dk pişirin.

  • ADIM 8

    Böreğiniz tüketilmeye hazır.

Malzeme Listesi
  • 1 Paket Uzman Kasap Dana Etli İç
  • 5 adet yufka
  • Süsleme için: Yumurta ve çörek otu