icon-mail icon-favorite icon-favorite-fill icon-arrow-down icon-arrow-right icon-arrow-left icon-location migros icon-head-search icon-head-hamburger icon-arrow-down icon-circle-close icon-head-user icon-proposal-right icon-proposal-left icon-dining icon-store icon-military icon-place icon-recipes-time icon-recipes-dining icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-instagram icon-social-youtube icon-social-linkedin icon-plus icon-sgare icon-missing icon-check icon-filter icon-sort icon-flag icon-flag icon-eat icon-fire icon-people icon-room icon-din icon-list icon-barbecue icon-pan icon-bakery icon-pot icon-pot-small
Dana Asado

Dana Asado

Dana Asado
0 Kişilik
0dk Hazırlama
0dk Pişirme
Tarifin Yapılışı
  • ADIM 1

    Asado kaburga etinizi bir tepsiye alın. Üzerine safran, tuz ve karabiberi değirmenden çekin ve zeytinyağı ile harmanlayın.

  • ADIM 2

    Fırın tepsisinin altına kabaca doğradığınız soğan, domates, havuç ve kereviz sapını; tuz, karabiber ve tatlı toz biber ile tatlandırın.

  • ADIM 3

    Geniş bir yağlı kâğıdın üzerine sebzelerinizi yerleştirin. Bu sebzelerin üzerine de etinizi yerleştirin.

  • ADIM 4

    Önce yağlı kâğıt ile daha sonra alüminyum folyo ile hiç hava almayacak şekilde sarın.

  • ADIM 5

    180 derecede 5 saat fırınlayın. Fırından çıktıktan sonra 20 dk dinlendirin ve sonrasında açın.

  • ADIM 6

    Sebzeleri ile beraber eti dilimleyerek servis edin.

Malzeme Listesi
  • 1 Adet Dana Asado
  • 100 gr soğan
  • 180 gr domates
  • 2 adet havuç
  • 2 adet kereviz sapı
  • 20 gr zeytinyağı
  • 10 gr kuru kekik
  • 10 gr tatlı toz biber
  • 1 gr safran
  • 10 gr karabiber
  • Tuz
  • Biberiye