icon-mail icon-favorite icon-favorite-fill icon-arrow-down icon-arrow-right icon-arrow-left icon-location migros icon-head-search icon-head-hamburger icon-arrow-down icon-circle-close icon-head-user icon-proposal-right icon-proposal-left icon-dining icon-store icon-military icon-place icon-recipes-time icon-recipes-dining icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-instagram icon-social-youtube icon-social-linkedin icon-plus icon-sgare icon-missing icon-check icon-filter icon-sort icon-flag icon-flag icon-eat icon-fire icon-people icon-room icon-din icon-list icon-barbecue icon-pan icon-bakery icon-pot icon-pot-small
Dana Picanha

Dana Picanha

Dana Picanha
0 Kişilik
0dk Hazırlama
0dk Pişirme
Tarifin Yapılışı
  • ADIM 1

    Picanha steak veya Brezilya şiş tarzı pişirilebilir. Dana picanha 3-7 gün dinlendirilebilirse daha yumaşak olacaktır.

  • ADIM 2

    Bıçak yardımı ile yağ tabakasını etin üzerinden ayırmadan çapraz şekilde kesin.

  • ADIM 3

    Üç eşit parçaya bölün.Her parçayı rulo gibi sarıp şişlere saplayın.

  • ADIM 4

    Tuz ve karabiber ile şişteki etleri marine edin.

  • ADIM 5

    Izgaraya Picanhaları yerleştirip ızgaranın üstünü kapatın. 18-22 dk pişirin.

  • ADIM 6

    Daha sonra şişlerden alıp dilimleyerek servis edin.

Malzeme Listesi
  • 2 Kg Dana Picanha
  • Tuz
  • Çekilmiş Tane Karabiber