icon-mail icon-favorite icon-favorite-fill icon-arrow-down icon-arrow-right icon-arrow-left icon-location migros icon-head-search icon-head-hamburger icon-arrow-down icon-circle-close icon-head-user icon-proposal-right icon-proposal-left icon-dining icon-store icon-military icon-place icon-recipes-time icon-recipes-dining icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-instagram icon-social-youtube icon-social-linkedin icon-plus icon-sgare icon-missing icon-check icon-filter icon-sort icon-flag icon-flag icon-eat icon-fire icon-people icon-room icon-din icon-list icon-barbecue icon-pan icon-bakery icon-pot icon-pot-small
Dana Tomahawk Steak

Dana Tomahawk Steak

Dana Tomahawk Steak
0 Kişilik
0dk Hazırlama
0dk Pişirme
Tarifin Yapılışı
  • ADIM 1

    Sıvıyağ, tuz ve karabiber ile etin yüzeyini kaplayın.

  • ADIM 2

    40-60 dk oda sıcaklığında dinlendirin.

  • ADIM 3

    Yüksek ateşte ısıttığınız döküm tavada her bir yüzeyi 2-3 dk mühürleyin.

  • ADIM 4

    Orta pişmiş için 200 derece fırında iç ısısı 65 dereceye gelinceye kadar pişirin

  • ADIM 5

    Fırından çıkan eti 3-5 dk dinlendirip servis edin.

Malzeme Listesi
  • 2 Dilim Tomahawk
  • Sıvıyağ
  • Tuz
  • Tane karabiber