icon-mail icon-favorite icon-favorite-fill icon-arrow-down icon-arrow-right icon-arrow-left icon-location migros icon-head-search icon-head-hamburger icon-arrow-down icon-circle-close icon-head-user icon-proposal-right icon-proposal-left icon-dining icon-store icon-military icon-place icon-recipes-time icon-recipes-dining icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-instagram icon-social-youtube icon-social-linkedin icon-plus icon-sgare icon-missing icon-check icon-filter icon-sort icon-flag icon-flag icon-eat icon-fire icon-people icon-room icon-din icon-list icon-barbecue icon-pan icon-bakery icon-pot icon-pot-small
Etli Karnabahar

Etli Karnabahar

Etli Karnabahar
6 Kişilik
15dk Hazırlama
30dk Pişirme
Tarifin Yapılışı
  • ADIM 1

    Tencerenin içerisine yağı ve etleri ekleyip kavurun.

  • ADIM 2

    Ardından soğanları ekleyip kavurmaya devam edin.

  • ADIM 3

    Salçayı ve daha sonra suyu ekleyip etler iyice yumuşayana kadar pişirin.

  • ADIM 4

    Ardından karnabaharları ve baharatları da ekleyin. Karnabaharlar pişinceye kadar kaynatıp servis edebilirsiniz.

Malzeme Listesi
  • 500 gram karnabahar
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 300 gram dana kuşbaşı
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1,5 lt sıcak su