Lazanya
Lazanya
Tarifin Yapılışı
- ADIM 1
Ürünü paketinden çıkartın.
- ADIM 2
Etli harcımızı tavada rengi dönünceye kadar kavurun.
- ADIM 3
Beşamal sosu hazırlayın.
- ADIM 4
Yaprak lazanyaları yağlanmış tepsiye bir sıra dizin.
- ADIM 5
Üzerine beşamal sosu yayın.
- ADIM 6
Üzerine tavada kavurduğunuz et harcımızı harcı yayılır.
- ADIM 7
Tekrar lazanya, beşamal sos ve et harcı koyunuz.
- ADIM 8
İsteğe bağlı olarak, lazanya konularak bu sıralamaya devam edilebilir.
- ADIM 9
Katların en üstünü beşamal sos ile kaplayın.
- ADIM 10
Kaşar peyniri rendeyelip, üzerine dağıtın.
- ADIM 11
İnce dilimlenmiş tereyağı parçalarını üzerine ilave edin.
- ADIM 12
Lazanyaların yumuşaması için 15 dk bekletin.
- ADIM 13
200 derece fırında 30 dk pişirin.
Malzeme Listesi
- 1 Paket Uzman Kasap Dana Etli İç
- Yaprak lazanya
- Beşamal sos
- Kaşar peyniri
- Tereyağı