icon-mail icon-favorite icon-favorite-fill icon-arrow-down icon-arrow-right icon-arrow-left icon-location migros icon-head-search icon-head-hamburger icon-arrow-down icon-circle-close icon-head-user icon-proposal-right icon-proposal-left icon-dining icon-store icon-military icon-place icon-recipes-time icon-recipes-dining icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-x icon-social-instagram icon-social-youtube icon-social-linkedin icon-plus icon-sgare icon-missing icon-check icon-filter icon-sort icon-flag icon-flag icon-eat icon-fire icon-people icon-room icon-din icon-list icon-barbecue icon-pan icon-bakery icon-pot icon-pot-small
Lazanya

Lazanya

Lazanya
4 Kişilik
25dk Hazırlama
30dk Pişirme
Tarifin Yapılışı
  • ADIM 1

    Ürünü paketinden çıkartın.

  • ADIM 2

    Etli harcımızı tavada rengi dönünceye kadar kavurun.

  • ADIM 3

    Beşamal sosu hazırlayın.

  • ADIM 4

    Yaprak lazanyaları yağlanmış tepsiye bir sıra dizin.

  • ADIM 5

    Üzerine beşamal sosu yayın.

  • ADIM 6

    Üzerine tavada kavurduğunuz et harcımızı harcı yayılır.

  • ADIM 7

    Tekrar lazanya, beşamal sos ve et harcı koyunuz.

  • ADIM 8

    İsteğe bağlı olarak, lazanya konularak bu sıralamaya devam edilebilir.

  • ADIM 9

    Katların en üstünü beşamal sos ile kaplayın.

  • ADIM 10

    Kaşar peyniri rendeyelip, üzerine dağıtın.

  • ADIM 11

    İnce dilimlenmiş tereyağı parçalarını üzerine ilave edin.

  • ADIM 12

    Lazanyaların yumuşaması için 15 dk bekletin.

  • ADIM 13

    200 derece fırında 30 dk pişirin.

Malzeme Listesi
  • 1 Paket Uzman Kasap Dana Etli İç
  • Yaprak lazanya
  • Beşamal sos
  • Kaşar peyniri
  • Tereyağı